Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че е приятно изненадан

...
Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че е приятно изненадан
Коментари Харесай

Гуардиола: Ние уважаваме Юнайтед и тяхната история, но в последното десетилетие бяхме по-добри

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи, че е прелестно сюрпризиран от равнището на показване и концентрацията на футболистите си в последните дни, преди утрешния край за ФА Къп. " Гражданите " се изправят в съдбоносен конфликт против градския противник, като възможен триумф ще им подсигурява втори пореден дубъл. Той удостовери, че всички футболисти, без Едерсон, са на линия.

" Това е край за ФА Къп, " Уембли ", всички наши почитатели пътуват за Лондон, финален мач за сезона и последни старания. Всички пътуват. Впечатлен съм какъв брой добре тренирахме в последните няколко дни, играчите бяха доста съсредоточени, всеки желае да забъркан в мача и съм сигурен, че ще дадат всичко от себе си. Никога до момента не се е случвало да реализираме два поредни дубъла. Понякога, когато си подложен напрегнат, се представяш по-добре. Това е напълно друг дуел от тези в Премиър Лийг, само че отиваме в Лондон да се представим добре и да защитим трофея си, " обясни обстановката испанският експерт.

Гуардиола акцентира, че е обърнал особено внимание на обстановката към Юнайтед и обстоятелството, че неговите футболисти не би трябвало да подценяват съперника си, поради не доста положителната му акция.

" Последните няколко години се оправяме по-добре от тях в Премиър лийг, изключително през тази акция и футболистите го усещат. Специално обърнах внимание на играчите, че това е напълно друг вид мач от шампионата. Ние почитаме Юнайтед и тяхната история, само че в последното десетилетие бяхме по-добрия тим. Не знам по какъв начин се усещат те, не съм там. Когато си в огромен клуб като Манчестър Юнайтед или Манчестър Сити и не печелиш, ти си в неволя, това не е загадка. Уважавам доста работата на Тен Хаг в предишното, както и това, което направи в Юнайтед. Те не разполагаха с целия си състав през целия сезон, имаха доста травми. Това аргументи доста проблеми на мениджъра, " разяснява Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР